Backlit folie

for optimal synlighed

papier - vitrinemedia

BACKLIT FOLIE - TRE GANGE SÅ EFFEKTIVT SOM ALMINDELIGT PAPIR

Backlit folie fra VitrineMedia er det eneste, du kan byde dine LED-belyste plakatholdere. Det er for alvor her, at den prisvindende teknologi kommer til sin ultimative ret og med sikkerhed sørger for, at du bliver set.

VitrineMedias backlit folie er skræddersyet til alle vores plakatholdere med LED-lys og giver dig de bedste forudsætninger for at synliggøre dine produkter, ydelser og budskaber. Teknologien i vores folie er innovativ og under konstant udvikling, og vi kan derfor tilbyde dig markedets bedste produkt til at belyse dine objekter.

Undgå dårlige løsninger

Sammenlignet med almindeligt kopipapir og fotopapir er VitrineMedias backlit folie meget bedre til at fremhæve kontraster og farveovergange i billedet. Ved anvendelse af almindeligt kopipapir går omkring 20 % af lysets klarhed tabt, hvilket resulterer i en meget ujævn lysfordeling samt en stor tydeliggørelse af papirets fibre. Kopipapir er ydermere ikke optisk hvidt og giver derfor lyset et blåligt eller gulligt skær afhængig af kvaliteten. Med fotopapir er tabet af lysets styrke helt oppe på 35 %, og en stor del af effekten ved LED-teknologien annulleres. Samtidig er disse to løsninger langt dyrere end vores folie.

Specialtilpassede formater

Backlit folie fra VitrineMedia kan leveres i en lang række forskellige formater, som du kan anvende i din egen printer. Vi tilbyder folie i formaterne 100 g, 125 g og 180 g. 100 g og 180 g anbefales til laserprintere, mens 125 g anbefales til inkjet.

Kontakt os allerede nu og få tilsendt en prøvepakke, så du kan se forskellen med egne øjne.

BACKLITE - VitrineMedia