fbpx

VM BANNER

VM BANNER giver dit brand stor eksponering

VM BANNER er et nyt produkt i vores produktserie, som er specielt fremstillet til at give dit brand og logo stor synlighed og eksponering i og udenfor butikken. Du har både mulighed for at anvende VM BANNER som et enkeltstående display, men også i kombination med dine øvrige plakatholdere med LED-lys fra VitrineMedia som illustreret på billedet.

To størrelser skræddersyet til dit behov

VM BANNER fås i størrelserne S (102 x 35 cm) og L (139 x 35 cm) og passer derfor til både store og små vinduespartier. En af de mange fordele ved VM BANNER er, at det både kan monteres liggende og stående og tilpasses dit unikke behov.

veritas

CERTIFICERET AF BUREAU VERITAS

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er i dag én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.

Med en certificering fra Bureau Veritas er du garanteret, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet, produceret under ordentlige arbejdsforhold og udviklet med omtanke for miljøet og social ansvarlighed.

rohs

ROHS-CERTIFICERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, er et EU-direktiv, der forbyder eller begrænser anvendelsen af visse tungmetaller og flammehæmmere i elektroniske produkter på markedet.

VitrineMedia har valgt at underlægge sig restriktionerne for dette direktiv for at bidrage til at løse de stigende problemer med forurening af vores omgivelser og menneskets velbefindende.

ce

CE-MÆRKET

Alle produkter fra VitrineMedia er naturligvis CE-mærkede og lever derved op til EU’s krav til elektroniske produkter.

Med CE-mærkningen af vores produkter overholder vi EU-lovgivningen og accepterer samtidig retten til fri bevægelighed for varer på det europæiske marked.

patented

PATENTEREDE PRODUKTER

VitrineMedias produkter er registrerede designs og beskyttede ved patent mod eksempelvis kopiproduktion.

Du kan dermed være sikker på, at dine konkurrenter ikke hænger billige kopier op af vores unikke plakatholdere med LED-lys.