fbpx

VM BOX – DEN PERFEKTE GULVLØSNING

VM BOX er et transportabelt displaysystem, der egner sig godt både til opstilling i butik og til at medbringe på messer og ved andre større begivenheder. Med VM BOX kan du nemlig fremvise og strømforsyne helt op til 10 plakatholdere på samme tid, og du har endda mulighed for at ændre kontrasterne og farveovergangene i de enkelte billeder for at skabe ekstra bevågenhed.

VM BOX - VitrineMedia

VM BOX FÅS I TO STØRRELSER

Basen til VM BOX fås i to størrelser (27 cm og 37 cm i højden) og kan leveres med din virksomheds navn og logo indgraveret. Du kan også få VM BOX med en indbygget motor, som kan indstilles til automatisk at dreje op til 180 grader.

VM BOX er kompatibel med VM Super Light og VM TWO Clip og fås i formaterne A4 og A3.

veritas

CERTIFICERET AF BUREAU VERITAS

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er i dag én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.

Med en certificering fra Bureau Veritas er du garanteret, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet, produceret under ordentlige arbejdsforhold og udviklet med omtanke for miljøet og social ansvarlighed.

rohs

ROHS-CERTIFICERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, er et EU-direktiv, der forbyder eller begrænser anvendelsen af visse tungmetaller og flammehæmmere i elektroniske produkter på markedet.

VitrineMedia har valgt at underlægge sig restriktionerne for dette direktiv for at bidrage til at løse de stigende problemer med forurening af vores omgivelser og menneskets velbefindende.

ce

CE-MÆRKET

Alle produkter fra VitrineMedia er naturligvis CE-mærkede og lever derved op til EU’s krav til elektroniske produkter.

Med CE-mærkningen af vores produkter overholder vi EU-lovgivningen og accepterer samtidig retten til fri bevægelighed for varer på det europæiske marked.

patented

PATENTEREDE PRODUKTER

VitrineMedias produkter er registrerede designs og beskyttede ved patent mod eksempelvis kopiproduktion.

Du kan dermed være sikker på, at dine konkurrenter ikke hænger billige kopier op af vores unikke plakatholdere med LED-lys.