VM I-MAX

VM I-MAX – MAKSIMAL KONTRAST OG SYNLIGHED

Kontrast og raffinement er forenet i dette unikke produkt fra VitrineMedia. VM I-MAX er en sand juvel, der med sit sorte panel og kompakte design er den helt rigtige løsning til kunden, der ønsker maksimal og langvarig eksponering af sine produkter og ydelser. En af de mange fordele ved VM I-MAX er, at produktet kan skråstilles op til 90 grader.

DOBBELTSIDET PANEL SIKRER STOR EKSPONERING

Med VM I-MAX’s dobbeltsidet displaypanel kan du fremvise dine budskaber på begge sider for optimal eksponering og udnyttelse af produktet. Stort set alle VitrineMedias plakatholdere leveres med dobbeltsidede displaypaneler, som med garanti vil forbedre din markedsføring – markant!

RAFFINERET OG STRØMLINET DESIGN

VM I-MAX måler kun 10 mm i dybden og optager derfor ikke meget plads i din butiksudstilling. Det raffinerede og strømlinede design sikrer desuden, at dine budskaber altid bliver præsenteret og markedsført på flotteste vis.

FANTASTISK LYSSTYRKE

VitrineMedias plakatholdere er blandt de mest lysstærke produkter på markedet. Med en samlet lysstyrke på 5000 LUX vil VM I-MAX give dine produkter, dit brand og din butiksudstilling den ekstra opmærksomhed, som øger dit salg og i sidste ende hæver din bundlinje.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Tophængt og fastspændt kabelsystem
• Vertikal eller skråstillet installation
• Kompatibel med vores wiresystemer og fritstående systemer
• Dobbeltsidet belysning
• Høj lysstyrke
• 5000 Lux

VM I-MAX fås i en lang række formater fra A4 til A0. Såfremt du har behov for at få leveret en anden størrelse, er det muligt at bestille specialfremstillede formater på forlangende.

OPLEV VM I-MAX

I denne video kan du med egne øjne opleve og udforske VM I-MAX’s raffinerede og strømlinede design. Du kan desuden få gode råd og vejledning om, hvordan du monterer VM I-MAX med vores kompatible systemløsninger og på simpel vis kan udskifte dine budskaber efter behov.

veritas

CERTIFICERET AF BUREAU VERITAS

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er i dag én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.

Med en certificering fra Bureau Veritas er du garanteret, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet, produceret under ordentlige arbejdsforhold og udviklet med omtanke for miljøet og social ansvarlighed.

rohs

ROHS-CERTIFICERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, er et EU-direktiv, der forbyder eller begrænser anvendelsen af visse tungmetaller og flammehæmmere i elektroniske produkter på markedet.

VitrineMedia har valgt at underlægge sig restriktionerne for dette direktiv for at bidrage til at løse de stigende problemer med forurening af vores omgivelser og menneskets velbefindende.

ce

CE-MÆRKET

Alle produkter fra VitrineMedia er naturligvis CE-mærkede og lever derved op til EU’s krav til elektroniske produkter.

Med CE-mærkningen af vores produkter overholder vi EU-lovgivningen og accepterer samtidig retten til fri bevægelighed for varer på det europæiske marked.

patented

PATENTEREDE PRODUKTER

VitrineMedias produkter er registrerede designs og beskyttede ved patent mod eksempelvis kopiproduktion.

Du kan dermed være sikker på, at dine konkurrenter ikke hænger billige kopier op af vores unikke plakatholdere med LED-lys.