fbpx

VM LIGHT & PLAY

Fremvis flere budskaber på samme enhed

Det nyeste skud på stammen fra VitrineMedia er en digital medieafspiller, som både kan afspille billeder og videoer direkte fra USB og SD-hukommelseskort. Medieafspilleren har fået det velklingende navn, VM LIGHT & PLAY, og den vil være en fantastisk tilføjelse til dine eksisterende LED-displays.

Få større eksponering med VM LIGHT & PLAY

VM LIGHT & PLAY er et fleksibelt produkt, hvor du ved hjælp af den indbyggede medieafspiller kan fremvise skiftende budskaber efter hinanden. VM LIGHT & PLAY vil med garanti tiltrække stor opmærksomhed fra dine kunder og være med til at styrke eksponeringen af din markedsføring og dine vigtigste budskaber.

Adskillige muligheder for anvendelse

VM LIGHT & PLAY kan monteres i dine vinduer og på væggen i butikken. Produktet er desuden kompatibelt med flere af vores fritstående displaysystemer som eksempelvis VM BOX og VM MOBILE STAND EASY CLIP. VM LIGHT & PLAY fås i to forskellige størrelser: 17” (4:3), og 21,5” (16:9 Full HD).

veritas

CERTIFICERET AF BUREAU VERITAS

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er i dag én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.

Med en certificering fra Bureau Veritas er du garanteret, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet, produceret under ordentlige arbejdsforhold og udviklet med omtanke for miljøet og social ansvarlighed.

rohs

ROHS-CERTIFICERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, er et EU-direktiv, der forbyder eller begrænser anvendelsen af visse tungmetaller og flammehæmmere i elektroniske produkter på markedet.

VitrineMedia har valgt at underlægge sig restriktionerne for dette direktiv for at bidrage til at løse de stigende problemer med forurening af vores omgivelser og menneskets velbefindende.

ce

CE-MÆRKET

Alle produkter fra VitrineMedia er naturligvis CE-mærkede og lever derved op til EU’s krav til elektroniske produkter.

Med CE-mærkningen af vores produkter overholder vi EU-lovgivningen og accepterer samtidig retten til fri bevægelighed for varer på det europæiske marked.

patented

PATENTEREDE PRODUKTER

VitrineMedias produkter er registrerede designs og beskyttede ved patent mod eksempelvis kopiproduktion.

Du kan dermed være sikker på, at dine konkurrenter ikke hænger billige kopier op af vores unikke plakatholdere med LED-lys.