fbpx

VM MOBILE STAND EASY CLIP

VM MOBILE STAND EASY CLIP – Elegant og fleksibelt system

VM MOBILE STAND EASY CLIP er et transportabelt displaysystem, der er let at sætte op og hurtigt at pakke ned. VM MOBILE STAND EASY CLIP er et elegant og særdeles præsentabelt produkt, der vil pryde enhver butik. Produktets store fleksibilitet gør det samtidig ideelt at medbringe på messer og større konferencer, hvor du også har et behov for at markedsføre din virksomhed og præsentere dine vigtigste salgsbudskaber over for potentielle kundeemner.

KOMPATIBLE PRODUKTER

VM MOBILE STAND EASY CLIP er kompatibel med VM TWO CLIP og kan forsyne flere plakatholdere med strøm på samme tid. VM MOBILE STAND EASY CLIP fås i formaterne fra A4 til A1.

veritas

CERTIFICERET AF BUREAU VERITAS

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er i dag én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.

Med en certificering fra Bureau Veritas er du garanteret, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet, produceret under ordentlige arbejdsforhold og udviklet med omtanke for miljøet og social ansvarlighed.

rohs

ROHS-CERTIFICERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, er et EU-direktiv, der forbyder eller begrænser anvendelsen af visse tungmetaller og flammehæmmere i elektroniske produkter på markedet.

VitrineMedia har valgt at underlægge sig restriktionerne for dette direktiv for at bidrage til at løse de stigende problemer med forurening af vores omgivelser og menneskets velbefindende.

ce

CE-MÆRKET

Alle produkter fra VitrineMedia er naturligvis CE-mærkede og lever derved op til EU’s krav til elektroniske produkter.

Med CE-mærkningen af vores produkter overholder vi EU-lovgivningen og accepterer samtidig retten til fri bevægelighed for varer på det europæiske marked.

patented

PATENTEREDE PRODUKTER

VitrineMedias produkter er registrerede designs og beskyttede ved patent mod eksempelvis kopiproduktion.

Du kan dermed være sikker på, at dine konkurrenter ikke hænger billige kopier op af vores unikke plakatholdere med LED-lys.