fbpx

VM MOBILE STAND

VM MOBILE STAND

VM MOBILE STAND – EN VERDEN AF MULIGHEDER

VM MOBILE STAND er nytænkning i både design og funktionalitet af fritstående systemer med LED-belyste plakatholdere. Dette transportable displaysystem er ideelt til opstilling i butik og til at medbringe på messer og ved mange andre begivenheder, hvor du har behov for at markedsføre et produkt eller budskab på farten. VM MOBILE STAND er udviklet med vores smarte kliksystem, som gør både montering og afmontering af produktet hurtigt og nemt.

KOMPATIBLE PRODUKTER

VM MOBILE STAND er kompatibel med VM I-MAX og kan forsyne flere plakatholdere med strøm på samme tid. VM MOBILE STAND fås i formaterne A4 og A3.

OPLEV VM MOBILE STAND

I denne video kan du med egne øjne opleve og udforske ét af VitrineMedias mest unikke fritstående systemer, VM MOBILE STAND. Du kan desuden få gode råd og vejledning om, hvordan du monterer VM MOBILE STAND med de kompatible plakatholdere og på simpel vis kan udskifte dine budskaber efter behov.

veritas

CERTIFICERET AF BUREAU VERITAS

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er i dag én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.

Med en certificering fra Bureau Veritas er du garanteret, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet, produceret under ordentlige arbejdsforhold og udviklet med omtanke for miljøet og social ansvarlighed.

rohs

ROHS-CERTIFICERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, er et EU-direktiv, der forbyder eller begrænser anvendelsen af visse tungmetaller og flammehæmmere i elektroniske produkter på markedet.

VitrineMedia har valgt at underlægge sig restriktionerne for dette direktiv for at bidrage til at løse de stigende problemer med forurening af vores omgivelser og menneskets velbefindende.

ce

CE-MÆRKET

Alle produkter fra VitrineMedia er naturligvis CE-mærkede og lever derved op til EU’s krav til elektroniske produkter.

Med CE-mærkningen af vores produkter overholder vi EU-lovgivningen og accepterer samtidig retten til fri bevægelighed for varer på det europæiske marked.

patented

PATENTEREDE PRODUKTER

VitrineMedias produkter er registrerede designs og beskyttede ved patent mod eksempelvis kopiproduktion.

Du kan dermed være sikker på, at dine konkurrenter ikke hænger billige kopier op af vores unikke plakatholdere med LED-lys.