fbpx

VM ONE

VM ONE Plakatholder med LED

VM ONE - PLAKATHOLDERNES FLAGSKIB

Smukt design, elegant finish, facetslebne kanter og forkromede beslag gør VM ONE til en af vores mest eksklusive plakatholdere med LED-lys til dato. VM ONE tilbyder et utal af konfigurationer og opsætningsmuligheder, og produktets fleksibilitet gør det nemt for dig at opdatere og ændre din butiksudstilling så ofte, som du ønsker.

VM ONE - PLAKATHOLDER MED LED-LYS

DOBBELTSIDET PANEL SIKRER STOR EKSPONERING

Med VM ONE’s dobbeltsidet displaypanel kan du fremvise dine budskaber på begge sider for optimal eksponering og udnyttelse af produktet. Stort set alle VitrineMedias plakatholdere leveres med dobbeltsidede displaypaneler, som med garanti vil forbedre din markedsføring – markant!

VM ONE - PLAKATHOLDER MED LED-LYS

MINIMALISTISK OG SMUKT DESIGN

VM ONE måler kun 10 mm i dybden og optager derfor ikke meget plads i din butiksudstilling. Det minimalistiske og stilfulde design sikrer desuden, at dine budskaber altid bliver præsenteret og markedsført på flotteste vis.

VM ONE - PLAKATHOLDER MED LED-LYS

FANTASTISK LYSSTYRKE

VitrineMedias plakatholdere er blandt de mest lysstærke produkter på markedet. Med en samlet lysstyrke på 5000 LUX vil VM ONE give dine produkter, dit brand og din butiksudstilling den ekstra opmærksomhed, som øger dit salg og i sidste ende hæver din bundlinje.

VM ONE - PLAKATHOLDER MED LED-LYS

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Minimalistisk design
• Facetslebne kanter
• Ophæng på minikabler
• Dobbeltsidet belysning
• Høj lysstyrke
• 5000 Lux

VM ONE fås i en lang række formater fra A4 til A1. Såfremt du har behov for at få leveret en anden størrelse, er det muligt at bestille specialfremstillede formater på forlangende.

OPLEV VM ONE

I denne video kan du med egne øjne opleve og udforske VM ONE’s minimalistiske og smukke design. Du kan desuden få gode råd og vejledning om, hvordan du monterer VM ONE med vores kompatible wiresystemer og på simpel vis kan udskifte dine budskaber efter behov.

.

veritas

CERTIFICERET AF BUREAU VERITAS

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er i dag én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.

Med en certificering fra Bureau Veritas er du garanteret, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet, produceret under ordentlige arbejdsforhold og udviklet med omtanke for miljøet og social ansvarlighed.

rohs

ROHS-CERTIFICERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, er et EU-direktiv, der forbyder eller begrænser anvendelsen af visse tungmetaller og flammehæmmere i elektroniske produkter på markedet.

VitrineMedia har valgt at underlægge sig restriktionerne for dette direktiv for at bidrage til at løse de stigende problemer med forurening af vores omgivelser og menneskets velbefindende.

ce

CE-MÆRKET

Alle produkter fra VitrineMedia er naturligvis CE-mærkede og lever derved op til EU’s krav til elektroniske produkter.

Med CE-mærkningen af vores produkter overholder vi EU-lovgivningen og accepterer samtidig retten til fri bevægelighed for varer på det europæiske marked.

patented

PATENTEREDE PRODUKTER

VitrineMedias produkter er registrerede designs og beskyttede ved patent mod eksempelvis kopiproduktion.

Du kan dermed være sikker på, at dine konkurrenter ikke hænger billige kopier op af vores unikke plakatholdere med LED-lys.