fbpx

VM TWO CLIP

VM TWO CLIP - PLAKATHOLDER MED LED-LYS

VM TWO CLIP – INNOVATION I SÆRKLASSE

Med sit sorte panel og afrundede kanter giver denne plakatholder din butiksudstilling et elegant og moderne udseende. VM TWO CLIP er utvivlsomt et af højdepunkterne i vores danske produktserie, da de skjulte clips på bagsiden af produktet gør montering på væg super enkelt. Det smarte kliksystem gør VM TWO CLIP kompatibel med vores vægsystemer samt flere fritstående systemer.

VM TWO CLIP - PLAKATHOLDER MED LED-LYS

ENKELTSIDET PANEL OG BELYSNING

Med VM TWO CLIP’s enkeltsidet displaypanel kan du på simpel vis udskifte billeder og budskaber i dine udstillingssystemer. VM TWO CLIP er et tidsbesparende og effektivt produkt, som med garanti vil forbedre din markedsføring – markant!

INNOVATIVT OG ELEGANT DESIGN

VM TWO CLIP måler kun 10 mm i dybden og optager derfor ikke meget plads i din butiksudstilling. Det innovative og elegante design sikrer desuden, at dine budskaber altid bliver præsenteret og markedsført på flotteste vis.

FANTASTISK LYSSTYRKE

VitrineMedias plakatholdere er blandt de mest lysstærke produkter på markedet. Med en samlet lysstyrke på 5000 LUX vil VM TWO CLIP give dine produkter, dit brand og din butiksudstilling den ekstra opmærksomhed, som øger dit salg og i sidste ende hæver din bundlinje.

VM TWO CLIP - PLAKATHOLDER MED LED-LYS

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Smart kliksystem til montering på væg og i vindue
• Kompatibel med flere systemløsninger
• Afrundede hjørner
• Enkeltsidet panel og belysning
• Høj lysstyrke
• 5000 Lux

VM TWO CLIP fås i formaterne fra A4 til A2. Såfremt du har behov for at få leveret en anden størrelse end anvist, er det muligt at bestille specialfremstillede formater på forlangende.