fbpx

VM VÆGSYSTEMER

VM_Wall_vitrinemedia

VM VÆGSYSTEMER– SKAB EN STILISTISK UDSTILLING TIL DIN VÆG

VitrineMedia tilbyder også mange forskellige muligheder for vægudstillinger med LED-belyste plakatholdere. Med VitrineMedias vægsystemer kan du skabe en iøjnefaldende vægudstilling, der giver din væg ekstra belysning og hjælper dig med at intensivere eksponeringen af dine budskaber og din markedsføring. VitrineMedias vægsystemer kan både monteres vertikalt og horisontalt og giver dig mulighed for at opstille dine plakatholdere rækkevis. Plakatholderne i vores vægsystemer kan ligeledes skråstilles takket være vores store udvalg af ekstraudstyr.

VM WALL - Vitrinemedia

SIMPELT KONCEPT DER VIRKER

Udførligt testet og let at montere. VitrineMedias vægsystemer monteres med et smart kliksystem, som gør denne løsning kompatibel med VM TWO CLIP og VM SUPER LIGHT. Vægsystemerne er udviklet til at aflaste din vinduesudstilling og giver dig samtidig mulighed for at få maksimalt udbytte af dine kvadratmeter. Med VitrineMedias vægsystemer vil din markedsføring nå nye og hidtil usete højder!

VitrineMedias vægsystemer er kompatible med VM TWO CLIP og VM SUPER LIGHT.

OPLEV VM VÆGSYSTEMER

I denne video kan du med egne øjne opleve og udforske VitrineMedias unikke vægsystemer. Du kan desuden få gode råd og vejledning om, hvordan du monterer vores vægsystemer med de kompatible plakatholdere og på simpel vis kan udskifte dine budskaber efter behov.

veritas

CERTIFICERET AF BUREAU VERITAS

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er i dag én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.

Med en certificering fra Bureau Veritas er du garanteret, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet, produceret under ordentlige arbejdsforhold og udviklet med omtanke for miljøet og social ansvarlighed.

rohs

ROHS-CERTIFICERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, er et EU-direktiv, der forbyder eller begrænser anvendelsen af visse tungmetaller og flammehæmmere i elektroniske produkter på markedet.

VitrineMedia har valgt at underlægge sig restriktionerne for dette direktiv for at bidrage til at løse de stigende problemer med forurening af vores omgivelser og menneskets velbefindende.

ce

CE-MÆRKET

Alle produkter fra VitrineMedia er naturligvis CE-mærkede og lever derved op til EU’s krav til elektroniske produkter.

Med CE-mærkningen af vores produkter overholder vi EU-lovgivningen og accepterer samtidig retten til fri bevægelighed for varer på det europæiske marked.

patented

PATENTEREDE PRODUKTER

VitrineMedias produkter er registrerede designs og beskyttede ved patent mod eksempelvis kopiproduktion.

Du kan dermed være sikker på, at dine konkurrenter ikke hænger billige kopier op af vores unikke plakatholdere med LED-lys.